ПОБАРАЈТЕ КВОТА

За да добиете оквирна понуда за нашите услуги,
ве молиме да го пополните формуларот десно.

Квота за нашите услуги ќе ви биде испратена во најбрз можен рок.

Novosti
 • 28 март 2013

  Документација за субвенции

  За секој вграден сончев колектор Про Солар издава документација за субвенции од Министерството за економија на Р. Македонија.

 • 28 февруари 2012

  Комплекс Памела

  Про Солар одговорен за монтажа на системите за ладење и греење во комплекс Памела, Неготино.

 • 15 август 2011

  Генерален застапник

  Про Солар станува генерален застапник во регионот за Центрометал (Хрватска), Леов Компани (Македонија), Солар Тјубс (Македонија) и Ваиллант (Англија).

 • 15 август 2011

  Техничка поддршка

  Договор за техничка поддршка од инжинерскиот тим на Енерго систем (Македонија).

 • 12 август 2011

  Отворен продажен салон

  Продажниот салон на Про Солар отворен на локација Јане Сандански 10, 1440 Неготино.

ZA NAS

Следејќи ги глобалните трендови за заштеда и рационално користење на енергија, Про Солар вклучува алтернативни извори на енергија. Нудиме проектирање и инсталација на економични соларни системи за индивидуални и индустриски објекти.

Соларната заштеда почнува од првиот ден и продолжува да расте со тек на време.

Зошто да бирате меѓу зачувување на животна средина и заштеда на пари?
Соларниот систем е решение кое ги вклучува двете.

USLUGI

• Продажба и монтажа на сончеви колектори
• Проектирање и изведба на системи за централно греење и ладење
• Продажба и монтажа на хидрофори

PONUDI

Сончев колектор со надворешен бојлер од 100 литри

• Соларен бојлер 100 литри (емајлирана внатрешност, инокс надворешност, цврсто пресувана пур пена од 8см, оперативен до -25 степени целзиусови)
• Плочест сончев колектор 2м² селективен (бакарен со алуминиумски апсорбер)
• Конструкција
• Работна рака
• Поврзувачки сет и дополнителна опрема за колектор
• Поврзувачки сет од бојлер до купатило
• Антифриз концентрат (солар)
• Развод до едно купатило

Цена: 40,500 денари

Сончев колектор со надворешен бојлер од 120 литри

• Соларен бојлер 120 литри (емајлирана внатрешност, инокс надворешност, цврсто пресувана пур пена од 8см, оперативен до -25 степени целзиусови)
• Плочест сончев колектор 2м² селективен (бакарен со бакарен апсорбер)
• Конструкција
• Работна рака
• Поврзувачки сет и дополнителна опрема за колектор
• Поврзувачки сет од бојлер до купатило
• Антифриз концентрат (солар)
• Развод до едно купатило

Цена: 42,000 денари

Сончев колектор со надворешен бојлер од 150 литри

• Соларен бојлер 150 литри (емајлирана внатрешност, инокс надворешност, цврсто пресувана пур пена од 8см, оперативен до -25 степени целзиусови)
• Два плочести сончеви колектори по 1,5м² селективни (бакарни со бакарни апсорбери)
• Конструкција
• Работна рака
• Поврзувачки сет и дополнителна опрема за колектор
• Поврзувачки сет од бојлер до купатило
• Антифриз концентрат (солар)
• Развод до едно купатило

Цена: 50,000 денари

Сончев колектор со надворешен бојлер од 200 литри

• Соларен бојлер 200 литри (емајлирана внатрешност, инокс надворешност, цврсто пресувана пур пена од 8см, оперативен до -25 степени целзиусови)
• Два плочести сончеви колектори по 2м² селективни (бакарни со бакарни апсорбери)
• Конструкција
• Работна рака
• Поврзувачки сет и дополнителна опрема за колектор
• Поврзувачки сет од бојлер до купатило
• Антифриз концентрат (солар)
• Развод до едно купатило

Цена: 56,000 денари

Напомена:
Сите системи се полнат со гликол што овозможува да се употребуваат и во лето и во зима (при сончево време).
Нашите системи, за разлика од кинеските системи со вакуум цевки кај кои водата тече по природен пат, се под константен притисок.

 

Системи со внатрешен бојлер со дополнителна монтажа на пумпа, експанзија и диференцијален термостат.

Бојлер со една/две спирали од 100, 120, 150, 200, 300 и 500 литри

• Плочест колектор
• Пумпа
• Експанзија
• Диференцијален термостат
• Конструкција
• Работна рака и се' околу системот

Цена: 40,000 - 100,000 денари во зависност од линијата и изборот на бојлерот

 

Развод на топла вода до кујна и/или второ купатило, односно секаде каде што има потреба.

Цена: 600 денари по развод плус материјал
(За секој вграден сончев колектор издаваме документација за субвенции од Министерството за економија на Р. Македонија).

KONTAKT

Адреса:
ПРО СОЛАР Технолоџис ДОО увоз-извоз
ул. Васка Калајџиска 49
1440 Неготино

Телефони:
078 470 100
078 370 183
078 370 193

E-пошта:
contact@pro-solar.net
petrov.sashko@gmail.com

Продажен салон:
ул. Јане Сандански 10
1440 Неготино

Ж-ка:
300130000023358
Комерцијална банка АД Скопје

Отворете калкулатор за греење
Отворете калкулатор за ладење
Отворете калкулатор за заштеда

Dizajn i hosting: Jurak OT Petrof Studio

Prava: PRO SOLAR Tehnoloxis

Kliknete ovde za da go zatvorite prozorecov.

Copyright © ПРО СОЛАР Технолоџис · Дизајн & хостинг Јурак ОТ Петроф Студио